Despre noi

Află mai multe despre noi

Barni Gabor

Recycl’ART a fost fondat de către Barni Gabor în 2016 și a construit un
drum cu modul său autentic de a proiecta și construi mobilier din materiale naturale și reciclate pentru case și afaceri din întreaga Europă. În 2019 s-a unit cu afacerea socială Roman Works. Am construit mobilier pentru cafenele, brutării, restaurante, frizerii și multe altele.

Un reportaj scurt despre întreprinderea și proiectul nostru. Realizăm proiecte unice de înaltă calitate, creând în același timp un impact social. Din lemn reciclat, dar și din lemn natur masiv din esențe diferite.

Impact social

Recycleart este co-fondată de Asociația Roman Works. Un ONG cu viziunea de a crea locuri de muncă pentru oameni distanțați de piața forței de muncă. Recycl’art angajează persoane cu o istorie în adicție, din minoritatea de țigani și de la țară unde a găsi un loc de muncă este dificil. Pe lângă asta, primim tineri ce sunt provocați din punct de vedere al gândirii, pentru activități de zi cu zi în și în jurul atelierului. Pentru asta, lucrăm împreună cu organizații ca și Bonus Pastor foundation, TiMuLazu și Coming Home Ministries. O parte din profit este donată anual către Asociația Coming Home.

Produsele Recycl’Art sunt făcute într-un sat mic, chiar lângă Târgu Mureș, România!

Produsele noastre meșteșugărești sunt făcute cu grijă, de mână și fiecare
produs este unic!

Reciclează

Așa cum numele nostru implică, încercăm pe cât de mult posibil să folosim materiale reciclate.

Ai lemn pentru reciclat?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec ut mi enim. Praesent ligula tellus, consectetur eget tincidunt a, commodo at lacus.

Atașează poze

Pozele sunt esențiale pentru a ne da seama dacă lemnul este potrivit pentru noi. [de editat textul mai bine]

"*" indicates required fields

Address / Adresă (opțional)
Drop files here or
Accepted file types: jpg, jpeg, png, Max. file size: 32 MB.