Selectează o Pagină

Proiecte realizate la comandă

Suntem o companie specializată în proiecte personalizate de prelucrare a lemnului, folosind lemn natural și lemn reciclat, într-un stil rustic, vintage și industrial, aici în România. Fie că sunteți un designer de interioare sau un arhitect în căutarea unor soluții unice și durabile pentru proiectele dumneavoastră, suntem aici pentru a vă oferi experiența și talentul nostru.

La Recycleart, suntem mândri să fi realizat proiecte pentru restaurante, hoteluri, apartamente, case private, frizerii, cafenele și multe altele. Fiecare proiect este tratat cu atenție și pasiune, transformând lemnul în opere de artă remarcabile. Indiferent de dimensiunea sau complexitatea proiectului, vă asigurăm că rezultatul final va fi cu adevărat impresionant.

Însă, suntem mai mult decât o companie de prelucrare a lemnului. La Recycleart, ne angajăm să aducem o schimbare pozitivă în lumea noastră. Sprijinim o organizație neguvernamentală care ajută copiii săraci și cream locuri de muncă prin intermediul întreprinderii noastre. Astfel, fiecare proiect realizat împreună cu noi nu numai că vă aduce satisfacție și frumusețe în spațiul pe care îl creați, dar contribuiți și la o cauză nobilă.

Sunteți pregătit să transformați visele dumneavoastră în realitate? Contactați-ne astăzi pentru a începe colaborarea! Completați formularul nostru de contact și vă vom răspunde cât mai curând posibil. Echipa noastră de experți în prelucrarea lemnului este aici pentru a vă oferi sfaturi, a discuta despre proiectul dumneavoastră și a găsi cele mai bune soluții pentru nevoile dumneavoastră unice.

Hai să creăm împreună! Contactați-ne acum!

contactează-ne

"*" indicates required fields

Datele noastre

Recycleart Design Group S.R.L. 

CIF: RO44080940 

Adresă: Chirileu 194

Telefon: +40774599596 (Barni)

Email: office@recycleart.ro